Kindercoachpraktijk Sneek

Een kind is geen probleemkind maar het kind hééft een probleem. Soms is het onzeker, angstig of onrustig. Of het heeft last van vage, terugkerende, klachten zoals buikpijn of hoofdpijn. Deze zijn vaak van psychosomatische aard.

In de eerste plaats is open en eerlijke communicatie tussen ouders en kinderen van het grootste belang. Ook andere personen binnen het eigen netwerk zijn heel belangrijk omdat zij vertrouwd en gemakkelijk te benaderen zijn. Maar sommige zaken zijn lastig te bespreken met de eigen ouders en met mensen die het kind en het gezin goed kennen. Een kind wil immers zijn ouders niet afvallen. Dan is het fijn dat er iemand is waar kinderen heen kunnen als er problemen zijn, een deskundige die een luisterend oor biedt, die informatie geeft en helpt bij moeilijke keuzes.

 

Wachttijd

Er is op dit moment geen wachttijd voor een intake. De eerste intake is altijd telefonisch, deze zal binnen 1 week na een aanmelding plaats vinden. Na de telefonische intake wordt er, afhankelijk van de hulpvraag, in ons team gezocht naar de beste passende coach. Hierna wordt er een afspraak met u gemaakt voor een kennismaking/intakegesprek in de praktijk. Tijdens dit gesprek worden de vervolgstappen met u besproken. De daadwerkelijke start van het traject volgt binnen 4 weken na de intake.

Social media

Kindercoachpraktijk Sneek is ook te vinden op social media

 

Bekijk onze expertise op LinkedIn

Bekijk onze filmpjes op YouTube

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook